Creare aplicatii mobile

Aplicatii web progresive (PWA)

Aplicatii Web & mobile

Realizam aplicatii comune web & mobile, adica folosim o tehnologie noua din acest domeniu ca sa facem o aplicatie web care sa functioneze in browser ca un website, iar pe telefoanele mobile ca o aplicatie nativa.

 

Aplicatiile web progresive se descarca pe dispozitivele mobile si pot fi instalate pe sistemele de operare Android si iOS.

 

PWA-urile sunt mult mai simple, mai rapide si mai economice decat aplicatiile mobile native si multe companii mari migreaza spre asfel de solutii.

 

Putem realiza si aplicatii mobile native, dar depinde de tipul lor.

andalio site de prezentare
O singura aplicatie, destinatii multiple

Aplicatiile web progresive sunt foarte rapide si sunt potrivite pentru mai multe domenii.

De exempu, daca ai un magazin online si vrei sa oferi clientilor tai experienta unei aplicatii pentru telefonul mobil, poti folosi o aplicatie de tip PWA.

Utilizatorii pot plasa comenzi chiar si offline, iar acestea se preia in momentul in care internetul este din nou activ. Se pot trimite si notificari.

Un exemplu de magazin online care exista in Romania si foloseste o astfel de motoda este aboutyou.ro, iar altele ar fi olx.ro, trivago.com, answear.ro

Costurile pentru o astfel de aplicatie sunt peste costurile dezvoltarii unui simplu website, dar nu cu foarte mult.

Practic nu, dar e posibil sa fie nevoie de actualizari frecvente si impreuna putem stabili modul de lucru pentru viitor.

Incercam sa raspundem cat mai prompt la cererile de oferta.

Poti completa formularul alaturat, ne poti trimite un email sau contacta telefonic la 0786.056.777 si iti vom trimite o oferta in maxim cateva ore.

Totusi, in cazul unei astfel de aplicatii este foarte greu de estimat un cost doar dintr-o simpla cerere.

Suntem disponibili de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00, dar putem raspunde si in afara programului daca solicitarea ne permite.

andalio cerere oferta
Contacteaza-ne

Cerere oferta rapida