Creare site web

Noi te ajutam cu prezenta in online

Site de prezentare

Realizam site-uri de prezentare pentru orice tip de activitate folosind, acolo unde exista, identitatea vizuala a business-ului.

 

Dezvoltam site-uri web complete incluzand domeniu .ro, gazduire web, optimizare pentru motoarele de cautare si integrare module necesare pentru GDPR.

 

Un site web reprezinta cea mai usoara metoda de a promova o afacere pe internet si cu siguranta cel mai usor mod de a atrage noi clienti.

 

Toate site-urile beneficiaza de un design responsive potrivit pentru orice dispozitiv fie el telefon mobil, tableta, laptop sau, de ce nu, un monitor cu rezolutie 4k.

andalio site de prezentare
Site-uri moderne si interactive​
Design 100% responsive

Toate site-urile dezvoltate de noi sunt optimizate pentru afisarea pe orice tip de dispozitiv.

Slidere interactive

Imaginile care se schimba automat sau animatiile web pot atrage atentia in mod placut.

SEO

Optimizarea pentru cautarile Google este foarte importanta si poate aduce trafic 100% gratuit.

Panou de administrare

Oricand doresti poti actualiza sau adauga continut pe site-ul tau in doar cativa pasi simpli.

Site-urile de prezentare sunt potrivite pentru afaceri cum ar fi:
servicii (contructii, amenajari, saloane de infrumusetare, etc.)
productie (haine, mobila, piese, etc.)
educatie (cursuri de calificare, scoli/gradinite private, etc.)
horeca (pensiuni, hoteluri, restaurante, etc.)

Desi avem 3 pachete pentru dezvoltarea site-urilor de prezentare produse sau servicii, solutia finala va fi totdeauna personalizata conform nevoilor tale.

Pachetul de realizare site de prezentare denumit „Start” este limitat ca numar de functionalitati si beneficii, dar poate fi o solutie buna pentru inceputul prezentei in mediul online. Mai multe detalii despre acest pachet poti vedea in pagina de preturi, iar pentru o oferta te rugam sa ne contactezi.

Site-urile se platesc o singura data, nu se se va percepe niciun fel de cost lunar ulterior pentru site-ul realizat.

Singurele costuri ulterioare, mici de altfel, vor fi cu domeniul .ro care se va plati anual (primul an este platit de noi) si cu gazduirea web care se poata plati lunar sau anual (in cazul site-urilor mai mici primul an este suportat de noi).

Practic, daca ai nevoie de un site de prezentare care nu necesita functionalitati speciale si foarte mult spatiu de stocare, vei plati o singura data, iar timp de un an nu va mai exista niciun cost.

Site-urile create de noi sunt optimizate, SEO – On page, astfel incat sa obtina o pozitie cat mai buna in cautarile Google.

SEO – On page presupune stabilirea unor cuvinte cheie principale, adaugate meta-uri, creare sitemap, adaugare tag-uri (H1, H2, H3), daca este cazul compresie cod html/css/js.

Majoritatea site-urilor create pentru clientii nostri sunt dezvoltate pe platforma WordPress, dar nu ne limitam la aceasta.

WordPress este foarte raspandit si se pot gasi pe internet foarte usor informatii despre utilizare.

Noi iti vom pune la dispozitie datele necesare pentru accesarea panoului de administrare.

Incercam sa raspundem cat mai prompt la cererile de oferta.

Poti completa formularul alaturat, ne poti trimite un email sau contacta telefonic la 0786.056.777 si iti vom trimite o oferta in maxim cateva ore.

Suntem disponibili de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00, dar putem raspunde si in afara programului daca solicitarea ne permite.

andalio cerere oferta
Contacteaza-ne

Cerere oferta rapida