Integrare Business Software

Automatizam afaceri folosing tehnologia

Sisteme software de gestiune si planificare

In prezent toate business-urile care intentioneaza sa se dezvolte au nevoie de tehnologie, atat pentru usurarea proceselor de business, cat si pentru stabilirea modului de lucru.

 

De exemplu, un CRM (Customer Relationship Management) ajuta la gestionarea relatiilor cu clientii. Un astfel de soft centralizeaza toate interactiunile cu clientii si permite stabilirea de actiuni viitoare si termene pentru acestea. Se pot activa notificari atat pentru clienti, cat si pentru agentii de vanzari si acestea sunt doar cateva exemple simple.

 

Un alt tip de soft este ERP (Enterprise Resource Planning) care presupune planificarea resurselor intreprinderii si care poate imbunatati fluxurile de lucru, de bussiness si de luare a deciziilor intr-o companie.

soft crm, erp
Urca business-ul la un alt nivel
> Planifica
> Implementeaza
> Valideaza
> Finalizeaza

In primul rand, ai nevoie de astfel de sisteme daca vrei sa cresti o afacere si sa eficientizezi consumul resurselor.

Cresterea unei afaceri presupune pastrarea legaturilor cu clientii, stabilirea unor proceduri de lucru intre angajati sau intre angajati si clienti, planificarea utilizarii resurselor, etc. Toate aceste lucruri, impreuna cu multe altele, le putem rezolva mult mai rapid si mai eficient cu un sistem special gandit in acest sens.

Astfel de tipuri de sisteme sunt:
CRM – Customer Relationship Management,
ERP – Enterprise Resource Planning,
WMS – Warehouse Management Sy,stem
SFA – Sales Force Automation,
APS – Advanced Planning and Scheduling,
MES – Manufacturing Execution System,
– etc.

Desi ne-am dori sa-ti spunem, costurile implementarii unui astfel de sistem variaza foarte mult.

In functie de buget si de necesitati se pot folosi platforme existente sau se pot construi de la zero conform specificatilor tale.

Un astfel de sistem se poate plati o singura data si soft-ul va deveni proprietatea ta sau sub forma de abonament, iar accesul la platforma se plateste lunar sau anual. Va depinde foarte mult de buget si de solutia aleasa.

Da, mai multe de atat, exista roluri bine definite prin care se stabileste cine si unde are acces.

Incercam sa raspundem cat mai prompt la cererile de oferta.

Poti completa formularul alaturat, ne poti trimite un email sau contacta telefonic la 0786.056.777 si iti vom trimite o oferta in maxim cateva ore.

Totusi, in cazul unui astfel de sistem este foarte greu de estimat un cost doar dintr-o simpla cerere.

Suntem disponibili de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00, dar putem raspunde si in afara programului daca solicitarea ne permite.

andalio cerere oferta
Contacteaza-ne

Cerere oferta rapida